Sigarettenprijzen in Griekenland?

 • Patrick van Zundert

  Redelijk wat vakantiegangers zijn op zoek naar prijzen van sigaretten in het buitenland. Niet raar want zo'n 30% van de Nederlandse volwassenen rookt en aangezien de sigarettenprijzen nogal verschillend zijn wereldwijd is dergelijke informatie voor velen zeer welkom. Ik zie de vraag op mijn prikborden in ieder geval regelmatig voorbijkomen.

  Op het internet is de juiste informatie vrijwel niet vindbaar of achterhaald als je al iets vind. Ik ben daarom zelf maar begonnen met het opzetten van een site waar ik de prijzen van sigaretten in het buitenland op verzamel:

  http://sigaretten.web-log.nl

  Ik ben er inmiddels achter dat een pakje Marlboro EUR. 2,80 kost en dat Leader een goed(koop) alternatief is in Griekenland van EUR. 1,50 per pakje.

  Wat wil ik van de bezoekers van dit prikbord weten?

  Indien mogelijk zou ik ook prijzen willen ontvangen van andere merken en evt. de prijzen in lokale taxfree shops (luchthavens etc.).

  Prijzen kunnen doorgegeven worden via dit prikbord, e-mail (sigaretten@pagina.nl) of via het mailform op http://sigaretten.web-log.nl/mailform

  Bij voorbaat dank voor de hulp.

  Met vriendelijke groet,

  Patrick van Zundert

  http://sigaretten.web-log.nl

  http://sigaretten.startpagina.nl

  http://kreta.startpagina.nl

  http://rhodos.startpagina.nl

  http://samos.startpagina.nl

  P.S. Ik rook zelf niet (meer)

  T.a.v. de beheerder van dit prikbord

  Mijn doel is zoveel mogelijk informatie te verzamelen, niet om uw prikbord te spammen. Ik ben me er bewust van dat ik aan het crossposten ben. Indien u mijn bericht ongepast vind, gelieve het te verwijderen.

 • Sara

  Hahahaha! Eerst een heel verhaal over roken en links naar rooksites en er vervolgens onder zetten “Ik rook zelf niet (meer)”.!!

  Ik kan je helaas niet verder helpen met je vragen. Ik zou zeggen, pak je koffer en ga op pad! Heel goed excuus om eens een paar maanden op vakantie te gaan!! :D